Tänään sain kivan paketin ystävältäni Heidiltä, kiitos!

2156995.jpg

Kääreessä ihana runo, sopiva minulle ;)

Ja sisällä ihana vauva kirja, kivoja kuvia ja ihania mietelauseita.

2156997.jpg

2157002.jpg

Kamala tunnustaa, mutta tämä joulu ja muutto on vienyt ajatuksia tulevasta vauvasta, en ole juuri ehtinyt ajatella tulevaa. Eikä sitä kyllä vieläkään usko todeksi. Silloin tällöin olen, ehkä, tuntenut hyvin hentoja muksautuksia, mutta en osaa osaa niitä potkuiksi sanoa. Kahden viikon päästä on seuraava ultra, jospa siinä selviäisi kumpi tulee? Ehkäpä sitten alkaa liikkeetkin tuntumaan ja odotus olla todellisempaa.

Hiukan mieli apeana, kohta joulu jo ohi, ehdinkö saada sitä uuteen paikkaan? Tänään saadaan muuttoauto, ja huomenna olisi jo tarkoitus olla yötä uudessa kodissa. Ja viedä huomisen aikan tavaroita. Eipä niitä onneksi paljoa ole, isommat huonekalut ja vähän astioita ja irtainta koristetta.

Kerran pitäisi viedä käydä pukin asioilla Jumbossa, ajatuskin inhottaa, siellä kun ei varmasti olla ainoita. Mutta ehkäpä maanantaiaamuna yhdeksältä siellä ei voi olla ihan kamalasti porukkaa, jos siihen tähtäisi. Ruokaostoksia ja leipomuksia olen miettinyt, niidenkin hankinta jää alkuviikoon. Kinkun ostin eilen, ettei jäädä ilman ;)

Toivottavasti ei tarvitse enää koskaan muuttaa joulun alla.

Eilen posti toi minulle kivan yllätyksen, pyörittelin kuorta ja ihmettelin mistä kuori on. Arvelin saksaa, mutta ei hajuakaan keneltä voisi olla

2157005.jpg

2157007.jpg

Sisällä oli kortti ja jouluterveiset Miialta Hollannista. Tiesinkin heti, kuka Miia :) Teit minulle kivan luukun viime vuonna kalenteriini. Kiva yllätys. Olen muuten joskus yrittänyt lukea elämästäsi Hollannissa, mutta nykyään se on salasanan takana. Hyvää Joulua myös sinulle Hollantiin!

Tässä vielä Toivolle ja perheelle lupaamani talo

2157010.jpg

Meko hyvältä valkoista joulua ajatellen näyttää forecan sääennuste tällä hetkellä! Eilen telkussa sanoivat että näyttää tällä hetkellä siltä että ti ja ke välisenä yönä saataisiin lumi koko suomeen.

Ennustekartat: Suomi 4 - 6 vrk

Ma 22.12. 14.00


Ti 23.12. 14.00


Ke 24.12. 14.00