Tänään oli Irma laittanut hauskan kynttilän rasian.

2138649.jpg

Kiva joulukuusen koriste, kulkuset ja muutama pakettirusetti. Kiitos Irma!

2138651.jpg

Kuumeinen olo helpottanut, kurkkua hieman aristaa. Nonna lupasi tulla aamupäivällä lapsen joulujuhlan jälkeen auttamaan pakkaushommissa. Mennään pahimpaan, kellariin... Sinne on ollut helppo viedä tavaroita 11 vuoden aikana. Olen toki välillä käyny kirppareilla ja antanut tavaraa kiertoon, mutta kyllä niin täynnä tavaraa on että hirvittää.

Toisaalta hyvä nyt käydä sekin kunnolla läpi, löytyy varmaan vauvalle tarpeellista ja kiertoon tavaraa ja varmasti ihan pois heitettävääkin.

Tein muutaman meikkipussukan joululahjaksi ystäville, kangas ei nyt niin kovin jouluinen. Laitan vielä pistoja ja ehkäpä jonkin koristeen. Sisältö jääköön sentään yllätykseksi ;) Olivat kyllä helppoja ja nopeita tehdä.

2138665.jpg

Nämä sydämet lupaan viimeistellä nauhaksi viikonloppuna. Tarvitsen nauhan ja punaisia nappeja, sitten on mun joulusydännauha valmis!

2138666.jpg

Tässä mun "jouluseimi" ikkunalaudalla

2138670.jpg

Tälläisen lyhdyn löysin edullisesti, ja ostin pienen joulutähden sisään. Hyasintti on lempikukkani ja se jos mikä satsuman lisäksi tuoksuu joululta! Jahka eteeni tulee sopiva hyasintti, niin laitan varmasti sen, tai useampia lyhtyyn, eiköhän tuoksukin tule ilma-aukoista ulos?

2138677.jpg

Ihanaa että lapsilla on enää ensi viikko koulua. Tänä vuonna tuleekin kivasti joulunodotus päiviä lapsille. Mukavaa yhdessäoloa ja jännää puuhaamista monta päivää. Oispa joulu ainainen!