Tämän päivän luukun on tehnyt Miia ulkomailta asti ;)

1116729.jpg

1116742.jpg

Sisällä hauska pukki magneetti jossa valo! Ja magneettikiinnitys, voi laittaa  jääkaapin oveen, tai vaikka paidan kaulukseen, lisäksi paljetteja rasiassa, kiitos!!!

1116745.jpg

 

Aamusta lähdettiin Janin kanssa Jumboon jouluostoksille, ja kylläpä oltiin aikaansaavia, enää puuttuu yksi lahjansaaja, jee. Illalla sitten aion paketoida paketit ja viedä mummolaan odottamaan tonttujen hakua.

Eilinen päivä oli oikein onnistunut. Lähdimme junalla helsinkiin aamusta. Katsoimme sokoksen ja Stokkan jouluikkunat, ihanat oli. Kävimme syömässä ja ihan vaan katselimme ja hipelöimme kaikkea kivaa. Muutaman paketin sain ostettua siinä sivussa. Helsingistä menimme suoraan elokuviin Sonjan ja tyttöjen kanssa katsomaan Joulutarinaa. Se oli kyllä kaunis, aika surullinen tosin. Ei ehkä ihan niin jouluinen, kuin olin odottanut. Mutta tytöissä herätti ajatuksia Joulupukista...

Annilla on ollut kaveri kylässä, ollaan tehty pipareita ja koristeltu. Nyt tytöt laittaa Annin pientä tekokuusta koreaksi.

1116779.jpg

Kohta lähden jumppaan ja kauppaan, tässähän taas tälle päivälle ohjelmaa ollut. Helpottaa huomattavasti kun kortit postissa ja lahjat hankittu, vielä siivous ja jouluruuat, niin Joulu se voisi tullakkin jo :)

1116766.jpg