Tämän päiväisen luukun on tehnyt "Jani", eli Anni auttoi...

1139066.jpg

Sisällä kiiltokuva, sekä sellainen ohut kuminauha hiuspanta. Tosin Anni nappasi sen mukaansa harkkoihin, ennenkuin ehdin kuvan ottaa ;)

1139139.jpg

Aamulla olin siellä toimenpiteessä, nyt saikulla ainakin huomisen vielä. Saas nähdä, nousi kuume ja ehkä pitää aloittaa vielä antibioottikuuri. Ja iisisti otettava mahdollisen verenvuodon vuoksi. En ole siis siivonnut, enkä juuri muutakaan tehnyt. Maannut ja lukenut. Tein kyllä siivouslistan valmiiksi ja tehtävälistan sekä ruokakauppalistan. Huomasin etten edes Annin kalenteria ole saanut valmiiksi, vaan aina pari päivää eteenpäin täytän, nyt sieltä puuttuu kolmelta päivältä jotain. Ne hoidan pois huomenna, sen verran käyn kaupoilla kun käyn apteekissa. Ja postitan mummon paketin, sekin jäänyt viime tippaan.

Eräs ystäväni laittoi postia tänään, hänellä on ystävä jolla erityisen huono rahatilanne juuri tällä hetkellä, ja tämä ystäväni haluaa auttaa häntä. Hän lähestyi meitä muita ystäviään kirjeellä jossa pyysi apuamme, osallistumalla pienellä summalla lahjaan. Hän haluaa antaa rahaa ystävälleen, jotta tämä saa Joulua järjestetyksi poikansa kanssa. Lähdin mukaan 5€:lla. Tuli hyvä mieli, että vielä löytyy ihmisiä jotka välittää toisistaan ja haluavat auttaa.

Siskoni tilanne sairaalassa vielä melko kehno. On mahdollista että hänet joudutaan vielä leikkaamaan, eikä takeita ole että pääsee Jouluksi pois. Todella kurja tilanne. Toivon että kaikki menisi hyvin, eikä tarvitsisi enää leikata, kaikki paraneminen alkaisi alusta. Tänään leikkauspöydällä tuli mietittyä kaikenlaista. Itsellä oli alkuvuodesta leikkaus joka meni niin pieleen kuin voi vain mennä, oma kuolema oli minuuteista kiinni. Silloin tuntui etten pääse sen asian yli ikinä. Mutta nyt se tuntuu kaukaiselta unelta, toki hetkittäin on vaikeaa. Onneksi ihmisen muisti unohtaa ikäviä asioita ja tekee niistä helpompia. On vaan tosi vaikeaa kuitenkin mennä toiselle sanomaan että kyllä se helpottaa ajan kanssa. Kun ei kuitenkaan koskaan voi tietää miltä toisesta tuntuu.

No niin nyt sitten asiaan iloisempaan, eli Jouluun. Ei ole montaa yötä, tuo minun laskinkin huijaa päivällä, ellen laittanut tarkoituksella sitä siihen aatonaattoon, en muista ;) Oikein jännittää mitä pukki tuo. Olen aikaisempina vuosina hiukan aina kurkkinut etukäteen paketteja, mutta nyt ajattelin käyttäytyä kuin aikuinen ja malttaa Jouluun asti.

Minä onneton lupasin hoitaa kuusen kotiin asti, täytyy varmaan soitella rakkaalle pikkuveljelle jos se auttaisi mua taas kerran, on se niin kultainen. Sillä on kyllä pakettiauto, joten tuontikaan ei olisi hankalaa.

Hyasintit rupeavat jo aukeamaan, kivasti tulee Joulun tuoksua. Hyasintin tuoksu on Joulun tuoksu minulle. Yhtenä vuonna ostin niin raakileita hyasintteja, etteivät edes auennut Jouluksi.

Huomenna siis postiasioille, Annin kalenteri valmiiksi ja aatoksi juhlapaita ostamaan. Annille kanssa pitäisi jotain sievää ostaa.

1139144.jpg

Niin muuten, tänään tuli 3 joulukorttia ja perjantaina kaksi. On kivaa odottaa postia kun sieltä tipahtelee kaikenlaista!

Joulunaikaa ihanaa!