En ole ehtinyt tänne kirjoitella kuulumisia. Kiitos synttärionnitteluista ja lahjoista kaikille!

Tänään oli Janin äiti kylässä, meillä on peräkkäisinä päivinä synttärit ja tein meille pikakakun:

1016771.jpg

Aika herkullisen värinen ainakin tuli..

Tänään piti lähteä Sonjan kanssa aamusta Ikeaan, olin unohtanut asian ja sopinut jo osallistumisesta taloyhtiön pihatalkoisiin. Joten sovimme Sonjan kanssa että mennään sitten keskiviikkona Joulujutskia sieltä hakemaan. Ja annin huoneeseen tarvitsisin maton.

Yllättäen suurin osa saamistani lahjoista oli jouluun liittyvää...

Tässä Heidiltä saamani ihana kalenteri kynttilä:

1016802.jpg

Muista lahjoista en ehtinyt vielä ottaa kuvia, lisäilen niitä ihanuuksia sitten tänne.

Meidän siwasta saa ostettua edullisemmin keräilymerkeillä kivituikkuja, yhden satsin ostin noita pomeransseja. Sitten sain Annin kaverin äidiltä hoitopalkaksi sinisen ja Janin äidiltä tänään tuon valkean lahjaksi tänään. Tässä uusin keräilyharrastukseni....

1016807.jpg

Kerään myös Muumimukeja, niitä olen kerännyt jo yli kymmenen vuotta. Ja Sonjalta sain lahjaksi uusimman muumimukin. Laitan mukeistani kans joskus kuvia.

Puhuttiin juuri Sonjan kanssa aamulla ettei ole montaa viikkoa Jouluun. Tulee jo sellainen tunne, että ehtiikö tässä Joulunodotukseen ollenkaan mukaan? Valmistelut kun kuitenkin vielä "alkutekijöissään". Ymmärrän hyvin Sonjan huolta saada asiat hyvissä ajoin valmiiksi, hänellä laskettu aika 19.12, niin voi olla pieni huoli että jotain tärkeää jää tekemättä jos onkin laitoksella. Itse vaan haluan kaiken valmiiksi hyvissä ajoin, ettei tarvitse kaupoilla juosta, vaan voi nauttia kotona olosta. Ilman stressin häivää ja nauttia tästä kaikesta mitä ajatellut ja valmistellut.

Terkuin,

Kati