niin itsellä kuin Annillakin...

Tänään vuorossa Elsin luukku:

1153511.jpg

Ja sisällä tosi hauska idea, itsetehty ristikko! Teen sen kohta. Kiitos Elsi!

1153521.jpg

Aamusta aloitettiin siivous. Puolelta päivin olin jo valmis. Mietin viimeiset ruokatarpeet ja lähdin käymään kaupassa. Huomiseksi leivoin kellokakun viemiseksi Janin veljen perheelle. Yritin tehdä sacherkakkua, kuorrute ei ihan onnistunut, jäi rakeiseksi suklaa.. Ja tuossa vielä kakku vaiheessa. Huomenna sulatan vaaleaa suklaata ja koristelen enmpi, ja tietty siirrän toiseen astiaan. Ja teimme Annin kanssa myös riisisuklaita.

1154208.jpg

Kuusi koristeltiin tänään. Tuli ihanan jouluista.

Kinkku on lämpenemässä ja odottaa uuniin menoa, saa rauhassa paitua yöllä.

Nyt saa Joulu meille tulla, kaikki on valmista. Ihan ei Joulumieli ole parhaimmillaan, siskoni joutui takaisin sairaalaan. Ja voi olla että pääsee huomenna "lomille". Se harmittaa hänen ja lapsiensa puolesta, ja miehensä. Toivottavasti pääsee lomille ainakin pukin tulon ajaksi.

Nyt avaan punaviinin ja nautimme juustoja keksejä, ohi on kaikki kiire ja hössötys. Nyt toivotan kaikille ihanaa aatonaattoa ja jännittävää aattoa! Nautitaan tästä hetkestä.

Äh, mulla olisi ollut kakusta kuva ja eilisestä Tarjan luukusta kuvia, nyt ei sitten sivua voi näyttää kun yritän niitä lisätä. Perhana, ehkä huomenna jo onnistuu ;)