ehtinyt tapahtua, enkä ole ehtinyt kirjoitella.

Olin sinooperin naisten illassa jokunen ilta sitten, ja siellä ensimmäisen kerran kokeilin neulahuovutusta. Se olikin aika kivaa ja helppoa. Pisteltiin paperimassa pallojen ympärille, hieno tonttu tuli.

2023789.jpg

Sisko muisti synttärinä huovilla ja neulalla. Ajattelin pistellä annin kanssa kuuseen palloja, paperimassan ympärille.

Tehtiin myös pieni tötteröenkeli.

2023806.jpg

Sain ihanan vanhan ajan joulu kirjan siskolta synttärilahjaksi. Ja siskon mies muisti mua kanssa hauskalla kirjalla...

2023808.jpg

2023814.jpg

Postipoika toi tänään kauan odotetun, lehden, kotivinkin JOULU lehden. Tuskin maltan odottaa iltaa että pääsen rauhassa tutkimaan.

2023820.jpg

Lisäksi postissa tuli tilaamani Tilda-arkit joulukortteja varten.

2023821.jpg

Harmittavan harmaat kuvat tuli.

Alkuviikosta postista tuli myös salaiselta ystävältäni lokakuun lahja. Meillä on sisarusten kesken tälläinen kolmen kuukauden rinki. Mutta en arvannu ainakaan vielä keneltä olis. Jotain vinkkiä sain tildanarusta ;) Postileimasta ei apua, eikä tullu mitään tuoksua., josta olisin saanut vinkin. Hmm.. Irmalla ei taida olla tuota narua, eikä ehkä Hegellä. Joten vaihtoehtoja on sitten Ilse, Nonna tai biSa.

Tässä kiva pakettini:

2023925.jpg

Muutenkin postilaatikosta on viime aikoina tipahtanut kivaa, luukkuja kalenteriini.

Mutta stressi alkaa ehkä sittenkin pikkuhiljaa hiipiä meille. Kun en ole hetinyt tehdä juuri mitään joulua varten, eikä tässä enää kauaa ole aikaa ;) Nyt tämän neidin täytyy laittaa töpinäksi. Eikä vain enää suunnitella, nyt pitäisi jo toimia!

Olin otettu, Anni muisti minua synttärinä uudella nipsumukilla ;) Kokoelma kasvoi taas yhdellä mukilla. Nyt pitäisi pikkuhiljaa keksiä niille arvoisensa paikka kaapin päältä..

2023834.jpg