Kaimani Kati on tehnyt tälle päivälle luukun;

1129480.jpg

Ja sisällä kultainen rusetti, kiitos Kati :)

1129491.jpg

Tänään olimme viideltä Annin kanssa katsomassa lucia kulkuetta kirjastolla, on kuulunut jo muutaman vuoden ajan perinteisiimme. Ja kyllä siellä glögimukin kanssa istuessa laulua kuunnellessa tuli haikea, mutta jouluinen olo.

Ja mikä parasta, kävimme esityksen jälkeen postissa, ja tadaa, mun SJY paketti oli siellä! Ihana muumilaatikko, muumifanille ;) Ja sisältö jää aattoon asti salaisuudeksi, vaikka Anni maanittelikin sitä jo avaamaan. Pikaisesti ostettiin vielä muutama kortti Annin kavereille ja tultiin kotiin.

1129511.jpg

Olen aivan puhki, öisin heräilen koko ajan. Nyt ajattelin kyllä kahvit keittää ja lukea joululehtiä, muut jutskat saavat olla. Sitä ennen laitan partsille lyhtyyn kynttilän jonka paloaika 40h, ei tarvi koko ajan olla vaihtamassa. Huomenna Jani lähtee pikkujouluihin, meillä tyttöjen ilta. Varmaan vuokrataan joku hömppäleffa ja karkkia, paitsi että mä olen herkkulakossa jouluun asti... Töissä tulee mussuteltua pullaa ja herkkuja jos jonkinmoisia joten ajattelin olla syömättä, ehkä jouluna maistuu sitten paremmalta?

Sommittelin kukka-asetelmaa, vielä pitäisi keksiä jotain täytettä, että saa ruukut piiloon.

1129531.jpg

JOULUNAIKAA IHANAA!!!