Sain kun sainkin uuden salasanan ja pääsin tänne kirjautumaan. Meillä hajosi taas(!) tietokoneesta kovalevy joulun välipäivinä, enkä muistanut enää salasanoja ja jostain syystä kesti reilun viikon ennenkuin sain uudet tunnarit. No, hyvä näin ja tarina jatkuu.

Joulu ja uuden vuoden vaihdos meni kivasti ja rauhallisesti. Lomakin loppui taasen liian nopeaan. Niin monta ihanaa asiaa jäi odottamaan toteutusta ja ensi joulua.

Nyt on muutaman kerran kokeiltu bussilla menoa niin kouluun kuin töihinkin. Melko huonolla tuurilla tosin. Tänään ei sitten aamusta tullut edes bussia, pakkasessa aikamme värjöteltiin ja ihmeteltiin.  Yhtenä päivänä kuski ei osannut reittiä, yhtenä Anni myöhästyi ja yhtenä kertana kuski ei olisi ottanut kyytiin.. Täällä menee sopiva bussi tunnin välein. Eipä auttanut muuta kuin tilata taksi ja viedä ensin Anni ja sitten itse töihin. Bussiyhtiö kyllä korvaa taksin kun sinne soitin, hyvä näin.

Viime viikolla käytiin vauvelia taas ultrassa kurkkimassa, ja kovasti pojalta näytti, ei liene epäselvää? Kuva jalkovälistä alhaalta päin ;)En ole oikein saanut mitään aikaiseksi, muutamia lintuja tullut ommeltua ja "Onni-vauvalle" teen vilttiä.

Pikku hiljaa siirryn kirjoittelemaan tuonne joulun jälkeen blogiin, joka onkin ainakin toistaiseksi salasanan takana.

Tänne taas palaillaan alkusyksystä viimeistään.