Ajattelin järjestää joululahjavaihdon.  Ehkä mulla tekemisen puutetta? SJY= salainen Jouluystävä. Mukaan voi osallistua kuka vain!

Ilmoittautumalla kommentoimalla ja sen jälkeen laittaa minun sähköpostiini mmkv (at) netti.fi nimen, iän, osoitteen ja toivelistan. Jokaiselle osallistujalle lähetän summanmutikassa jonkun nimen tietoineen ja hänelle ostat lahjan. Lahjan arvo voisi olla 7e plus postikulut. Osoitettasi ei siis saa kukaan muu kuin salainen joululahjasi antaja.

Itse saat lahjan joltain, jännää eikö? Olen mukana näissä vaihdoissa postcrossing foorurim kautta ja hyvin on sujunut.

Ilmoittautumisaikaa marraskuun 15 päivään asti. Ja sitten ostoksille. Lahjat tulisi lähettää joulukuun 10 päivään mennessä, että varmasti ehtivät perille. Ja toivon rehellisiä mukavia ihmisiä mukaan, kurjaa olisi jos joku ei lahjaa lähettäisikään! Ja mikä olisi kurjempaa kuin jäädä ilman lahjaa ja vielä JOULUNA!!!!

Tervetuloa mukaan,

Kati

Tässä selvennystä :)

Kerrot minulle toiveitasi ja ikäsi. Esim. mistä pidät, mitä olet toivonut, mitä harrastat. Nämä tiedot sinusta lähetän osoitteesi kera salaiselle ystävällesi. Näiden perusteella on helpompi keksiä lahja, arvoltaan 7e. En näe syytä, miksei voisi olla itsetehty, mikäli omasta mielestäsi sopii lahjansaajalle.

 

Ihanaa että meitä jo näin monta mukana!