Tän päiväisen luukun tehnyt pikkuveljeni, vuosimallia -85.

1124905.jpg

Ensi vedin luukun auki, ja siellä oli teipattu tulitikkuja, pöh, yritti veli huijata :)

1124910.jpg

Ja siellä sisällä söpö possumagneetti, kiitos Vellu!

1124913.jpg

Annin kanssa laitettiin äsken  pikkusukkiin namít ja pienet korut.

1124918.jpg

1124923.jpg

Eilen iltavuorosta kotiin tultua luin sähköpostit. Ja olin hämmästynyt; siellä oli sähköposti MTV3:n toimittajalta! Kyllä, hän etsi jouluhullua naista... Oli löytänyt blogini ja kysyi kiinnostusta osallistua ohjelman tekoon. Toimittaa naisille suunnattua Helmi-ohjelmaa sekä Radio Novaan että maikkarin nettisivuille. Haluaisi tehdä ko. välineisiin juttua jouluhullun jouluvalmisteluista. Kyseessä olisi nauhoitus, ei suora, ja hyvin ystävällismielinen haastattelu. Ensin ajattelin että ei ikinä. Mutta sen verran olen hullu, että vastasin olevani kiinnostunut, ainakin lisätietoa saamaan. Arvelin kyllä jo eilen että taisi tulla aika myöhään mun vastaus, kun oli jo aamupäivällä viestin laittanut sähköpostiini ja pyysi pikaista vastausta.

Tänään sitten tuli postia että kun ei tiennyt vastaanko, ja olenko oikea ihminen, niin oli sitten järjestänyt jutun toisella tavalla. Sähköpostin oli saanut SJY:stä. Ja vaikka en tiedä olisinko kuitenkaan loppupeleissä halunnut edes mennä, niin nyt kuitenkin harmitti kun juttu peruuntui. Ihmeellinen on ihmisen mieli :)  Ehkä sitten ensi jouluna joku muu minut löytää? Olihan tuo kuitenkin ihan kiva huomionosoitus.

Kaikki SJY paketit lähetetty, kiitos osallistujille!! Laitelkaa kuvia mulle sähköpostiin paketeista niin voin lisäillä tänne blogiini niitä.

Rauhallista ja rentouttavaa Joulunodotusta kaikille!!