Onneksi maanantaisin menen iltavuoroon. On aikaa rauhassa miettiä valmisteluita. Ihan en taida ehtiä alkuperäiseen suunnitelmaan, että lahjat olisi hankittu ennen joulukuun alkua. Tosin montaa ei puutu, joten ei siitä stressiä tule ;)

Joulukortteja saatiin tehtyä monta Annin askarteluillassa, joten nekin taitavat olla valmiit. Niitä katselen illalla ja kirjoitan loput valmiiksi. Ja sitten punaisiin postin kuoriin ja matkaan.

Muutaman paketin paketoin eilen.

1087094.jpg

Kävin tässä yksi päivä, taas, lidlissä. Mainoksesta näin että olisi hyvä lahja sukulaiselle. Hain pois, ja tietty matkaan lähti muutakin kivaa. En vain ole ennen perustanut tälle kaupalle, mutta nyt olen kivoja pikkujuttuja sieltä löytänyt. Kivoja servettejä sekä pahvisia lautasia. Niihin laitan naapureille ja tuttaville kakut sellofaaniin.

1087097.jpg

1087099.jpg

Posti muisti minua amerikan tuliaisilla, tälläisillä ihanilla pussukoilla. Näihin mahtuu vaikka pieni suklaalevy. Itsellä oli tälläinen jo viime jouluna käytössä, siinä kulki kännykkä ja pankkikortti mukana ;)

1087101.jpg

Tänään annan ystävän koiralle pikkujoululahjan, toivottavasti mahtuu. Tämä on kirppislöytö alkusyksyltä. Täytyy pakata valmiiksi, ystävän tyttö hakee sen koulun jälkeen.

1087105.jpg

Tämä on hauska kortti, siskoni poika on aivan mieletön shrek fani, tuntuu menevän "sekaisin" vain pelkästä kuvan näkemisestä, joten luonnollinen valinta heidän joulukortiksi:

1087106.jpg

Tässä vielä pipari-illan koristeluita, ja Annin tekemä talo

1087109.jpg

Annin kalenterin täyttäminen vielä vaiheessa, se pitää huomenna saada valmiiksi. Ja omasta kalenterista puuttuu vielä jokunen luukku.

Eilen laitoin kotiin Joulua. Keittiöön sain verhot, kynttelikön ja valoja. Meillä on laitettu viime joulun jälkeen uusi verhotanko, ja verhot eivät oikein istu. Ehkä sitten paremmin kun saan lisää renkaita joilla verhot kinnitetään, siispä Ikean reissu tiedossa lähipäivinä ;) Muuten kyllä kaikki viehättää ja tuntuu jouluiselta niinkuin ennenkin. Oikein naurattaa laittaa tälläinen kuva, mutta kun halusin ne verhot NYT, enkä sitten vasta kun renkaat on...

1087110.jpg

Nyt aamusta laitan olkkariin ja Annin huoneeseen verhot ja kynttelikön. Jotenkin vaan tuntuu hiukan oudolta, kun tuo ilma on mitä on. Tässähän oli taas maanantaipäivitystä kerrakseen.

Ihanaa joulunodotusta teille kaikille <3