Löysin laatikosta tälläiset muotit. Olin jo kesällä ostanut, tarkoituksena tehdä kahdelle siskolle rotinoita. Heidän vauvat syntyvät reilun kuukauden päästä. Harmi ettei nyt ollut taikinaa, olisin jo halunnut heti leipoa. Ehkä viikonloppuna ;) Ja hienosti ajattelin piparit koristella. Pakata laatikkoihin silkkipaperiin.

1046683.jpg

Suunnitteilla on myös pitää karkintekoilta meillä, samalla koristeltaisiin pipareita. Annin kavereita ja siskoni ajattelin pyytää. Tuossa kylläkin joulukuun puolella.

Eilisen kamalan tapahtuman vuoksi nostin Kaisan hyllyltä palamaan. Yleensä Kaisa tulee alas vasta kun laitan joulua kotiin. Tänään laitoin myös parvekkeelle havuja ja ulkovalot kiedoin kaiteeseen. Ajattelin saada hiukan valoa, oli niin synkkä päivä kaikinpuolin. Eilinen tapahtuma nosti ajatuksia ja tuntemuksia pintaan. Ja huomasin myös nostavan pintaan alkuvuodesta itselle tapahtuneen läheltä piti tilanteen, joka pyörinyt mielessä eilisestä, muuten jo "melkein" unohtunut. Jotenkin asia pyörii mielessä koko ajan.

1046693.jpg

Lahjoja muutamia paketoitu. Sain Ikean reissulta mieluista paperia. Ja aika metkoja tonttupakettikortteja, samanlaista paperia. Pikaisesti kävin (taas...) Tiimarissa, tarvitsin lisää kimalleliimoja, teipiä, tarroja ja patruunoita kuumapistooliin. Meillä oili hiukan kiireinen Ikean reissu, on mentävä vielä uudestaan ;) Jäi muutama miettimäni asia ostamatta, ja saamatta.

1046707.jpg

Ja Joulun ensimmäinen paketoitu paketti

1046728.jpg