Tänään vuorossa kattimatin kaunis luukku;

1142270.jpg

Sisällä oli vaikka mitä! Ihana lasinen koriste, namia ja koristeita, kiitos tosi paljon. Luukku oli isompaa askia ;)

1142275.jpg

Huomasin juuri etten ladannut kamerasta toista kuvaa, jossa kaikki tavarat näkyy, anteeksi kattimatti! Laitan huomenna sen kuvan. Koriste on hieno, multa puuttuu kattolampusta 1 koriste, sopii siihen kuin piste iin päälle. Kuva hippasen huono, luonnossa näyttää paremmalta kaikki.

1142299.jpg

Lahjoja paketoitu ja aarrelaatikot käyty läpi, löytyi vaikka mitä... En ihan aina muista mitä pitkin vuotta laittaa jemmaan ;) Pukki asiakin selvis, kiitos Jeren ;)

Ja mikä parasta, mummon paketti postitettu ja Annin kalenteri valmis! Sen verran olen vielä kipeä, etten saanut siivotuksi tänäänkään, ainakin on hyvä syy... Anni kanssa paketoinut lahjoja, vie huomenna kouluun kavereilleen.

Huomenna töihin, ainakin yritän. Jani melko vihainen, olen sen verran sen mielestä kipeä etten töihin kuulu, mutta töitä riittää...Katsotaan jos vaikka aiemmin lähden pois.

Viimeisenä, muttei vähäisempänä: Isosiskoni synnytti viime yönä tytön, näillä tyttöserkuilla ikäeroa 2vrk! Viikonloppuna ollaan menossa katsotaan tätä vauvelia.