"Ihanan" jännä päivä...

Tässä Jannen tekemä luukku tälle päivälle;

1133999.jpg

1134004.jpg

Ja sisällä nami, kiitos Janne!

1134021.jpg

Tosiaan viime yönä 00.17 syntyi Sonja-siskolleni pieni tyttö, mutta äidille tuli komplikaatioita ja hänet siirrettiin leikkausyrityksen jälkeen toiseen sairaalaan, vauva jäi synnytyssairaalaan. Äiti saatiin aamulla kuntoon, oli ollut aika hurja läheltä piti juttu. Nyt kaikki hyvin, vauva pääsi iltapäivästä taksikyydillä äidin luo naisten klinikalle, tänne äiti siirrettiin päivällä tästä toisesta sairaalasta. Huomenna päästään vauvaa katsomaan, tuskin maltan odottaa!!

Aamulla siivoilin ja laitoin ruokaa, piilottelin paketteja ja paketoin lahjoja. Mietin kyllä koko ajan siskoa ja vauvaa, ei oikein ajatukset kulkenut. Anni lähti Janin kanssa uimaan. Kävin kaverin kanssa siellä Ikeassa, siellä oli jo joulukoristeen alessa, ostinkin. Iltapäivällä oli tekemisen puutetta, ruvettiin leipomaan pipareita Annin kanssa. Mä tein kaksi taloa, Anni piparikuusen ja tavallisia pipareita. Toisen kokoaminen jäi kesken kun lähdettiinkin Janin isälle. Vein hänelle valmiin piparitalon. Siellä hiukan siivoilin ja silitin jouluverhot, ja vaihdoin ikkunaan. Ukki on yksinelävä mies, joten ei ehkä ihan joulua itse olisi saanut, sitä pitää hiukan avittaa ;)

1134031.jpg

1134033.jpg

1134037.jpg

Aika vino tuli, mutta Anni on ihan itse, alusta alkaen tehnyt, siihen nähden hieno!

Äsken tultiin mäkkärin kautta kotiin, ja sitten laittamaan kuvia tämän päivän luukusta :)

Päivät menee tosi vauhdilla, kohta se Joulu on todella ovella. Kolme työpäivää jäljellä ennen parin viikon kauan odotettua lomaa. Maanantaina mulla pieni toimenpide josta olen pari päivää sairaslomalla. Enköhän jotain pientä silloinkin saa aikaiseksi, vaikka lepäämiseksi menee.