Niin on taidettu hiukan ennustaa, että eteläänkin voisi hiukan ripsahtaa. Tai perjantaina. Saas nähdä. Kyllä muistan omasta lapsuudesta, että synttäreideni aikaan on ihan hanki ollut. Niihin kun on parisen viikkoa aikaa. Viime aikoina tuota lunta on vaan tupannut olemaan aika vähän.

Tänään oli ihan "pakko" jumpan jälkeen hilpaista tiimariin. Ostin suunnittelemani kuumaliimapistoolin, en ole ennen omistanut saati kokeillut. Mikähän sotku syntyy?

Sitten tein alekorista kivoja löytöjä, edullisesti.

Pikkuruisia nalleja, sopivia Annin kalenteriin, ja joihinkin pieniin pikkujoulupussukoihin. Oli vain 0.60e rasia, missä 4 kpl nalleja. Ja korissa oli aika kivan näköisiä puisia tonttupyykkipoikia, nekin vain 0,50 paketti. Niihin ajattelin jollain mustalla tussilla kirjailla nimet, vaikka pakettikorteiksi,paikkakorteiksi. Tai pikkujoulupussukoihin nimet niillä.

973126.jpg

Ja tietysti oli tullut lisää näitä ihania korttipaketteja. Oli pakko ostaa. Nämä korttipakkaukset taitaa olla mun juttu tänä jouluna. On kiva kun sisältävät paljon pientä ja kaunista. Yleensä pitää rasiakaupalla ostaa näitä pikkuruisia helmiä, ja niitä sitten löytyy vielä kymmenenkin joulun jälkeen laatikoista.

973135.jpg

Tässä vielä kuva suloisesta huovutetusta jääkaappimagneetista jonka on tehnyt siskoni poika kolmivuotiaana, viime jouluna minulle. Äitinsä auttoi silmien liimauksessa.

973152.jpg

En malttaisi lopettaa, mutta aamulla harvinaisen aikainen töihinlähtö, nyt siis mentävä nukkumaan!

Hyvää yötä,

Kati