Kylläpä jotkut päivät eivät vain suju. Ja sen huomaa heti aamusta. Tai siis huomasin jo illasta... Yritin tännekkin kirjautua ja en päässyt. Herjas vain että tunnus väärä. No aamusella ennen töihin lähtöä yritin uudelleen useamman kerran, ei onnistunut. Tunnusta ei ole. Silloin iski jo paniikki, mun JOULU on piloilla jos en tänne enää pääse kirjoittelemaan! Laitoin jo ylläpidollekin postia...

Äsken sitten kokeilin uudelleen, ei vieläkään. Mutta sitten uuden salasanan myötä pääsin vihdoin, huh ja helpotus.

Töissä kaikki meni niin huonosti kun voi. Kotiin tuli valmiiksi kiukkuinen äitee, ja mikä kunto kotona! Tyttö kavereineen hiukan leikkinyt... Ja ukko makas sohvalla katsomassa urheilukanavaa, p***kele. Kämppä niin sekaisin kuin vain olla. Sitten tuli hirmuinen kiirus meikata ja pukea tyttö halloween bileisiin kouluun, ehdittiin.

1029568.jpg

Sillä välin mä hyökkäsin jumppaan. Nyt tulin siis kotio, ja mies oli sentään tiskit laittanut ja hiukan siivonnut sillä välin. Joten eiköhän tämä helpota. Ja löysin vielä lehtikasasta tänään tuleen kotivinkin JOULU lehden. Oikein odotan että ilta tulee, tyttö haetu bileistä ja pääsen rauhassa lukemaan.

Aamusta ensin olin että jee, ens kuussa JOULU, sitten tajusin että JO joulu! Liekö mulle sittenkin tullut hiukan stressi? En tiedä, toivon että huomenna päivä parempi.

Eilen oltiin kaupoilla, lahjakasseja jouluisia sain ostettua.

Tässä Kaisa, rakkain Jouluesine, odottaa vielä hyllyn päällä ;)

1029577.jpg

 

Pyykin pesuun,

Kati