Kiva ja hyvin sujunut aatto ja joulupäivä takana. Kyllä se vaan joka vuosi yllättää, joulun tulo ja haikeus siitä miten nopeasti kaikki on taas ohi.

Aattona meillä oli aika tohinaa siellä mun äidin luona, parhaimmillaan olimme hetken kaikki lapset puolisoiseen ja meidän vanhemmat ja mummi, sekä lastenlapset. Aikuisia 15 ja lapsia 13.

Ruokailun ja kahvin jälkeen siirryimme sieltä Janin veljen perheen luo rauhallisempiin tunnelmiin. Ja iltasella kotiin. Pukki toi meille pleikan, pelattua on tullut jonkin verran.. Lahjoja tuli paljon, mutta ei liikaa minunkaan milestä. Tarpeellisia ja kivoja kaikki.

Eilen Sonjan mies ja tytöt tulivat meille syömään meille ennenkuin menivät Sonjaa sairaalaan katsomaan. Ja me kävimme sen jälkeen mun veljellä lainaamassa pleikkapelejä ja menimme sairaalaan katsomaan Sonjaa kinkkuleipien kera. Kuulemma aika pahaa ruokaa sairaalassa?

Tänään syötiin vielä jouluruokaa, nyt on jäljellä enää kinkkua ja hyvä niin, eiköhän sitä taas jaksa ensi jouluun odottaa.

Tässä salaiselta ystävältäni saamani lahja, piparisuklaa maistui aivan ihanalta!

ISO KIITOS LAHJASTA SALAISELLE YSTÄVÄLLENI; SE OLI TODELLA IHANA JA HYVIN TOIVEET HUOMIOON OTETTU!!

1158670.jpg

Ja tälläisen minä lähetin:

1158676.jpg

Koruntekotarvikkeita, helmiä ja kynä. Tarroja ja pari suklaata.

1158683.jpg

Muutama kuva on tullut jo muilta sähköpostiini, mutta saunalahdella on joku häiriö enkä pääse sähköpostiini, laitan kuvia myöhemmin.

Mukavaa tapaninpäiväjatkoa kaikille!

Ja huomenna alennusmyynteihin, jos vaikka löytyis joululahjoja ja koristeita ensi jouluksi ;)