Tänään sain kivasti koristellun kuoren Kettuemolta.

2149490.jpg

Sisällä oli ihania koiratarroja, Annille lupasin osan :)

2149492.jpg

Monelle selvisikin eilisen jännittävän päivän "salaisuuteni" uutisista ;) Ja minut tunnistettiin sieltä..

Tälläisen löysin Ylen sivuilta

"Jouluhullu" intoilee lahjoista ja joulutunnelmasta puolet vuodesta

Voi että minua ja Annia jännitti, eipä saanut sanottua mitään järkevää. Eikä onneksi kuvista ihan heti huomannut, että meillä koti melkein tyhjä.

Eilen tehtiin kaupat virallisesti tästä kodistamme, ja kyllä mulla oli koko ajan palakurkussa ja itkua nieleskelin. Onneksi tämä ostaja tyttönen vaikutti mukavalta ja sopivalta meidän kotiin ;)

Loppuviikosta meillä muutto loppujen tavaroiden osalta ja uusi lehti kääntyy elämässämme.

On ollut ihmeellistä huomata miten kaksi erilaista vuotta seuraa toisiaan. Viime vuosi oli paha, sairastelin, kävin hyvinkin lähellä kuolemaa, oli paljon kurjia asioita itsellä ja muilla läheisillä. Niistä selvittiin.

Tämä vuosi on ollut ihana! Paljon ihania , upeita kokemuksia. Raskaus, New Yorkin matka, Lontoon matka, Brucen keikka Helsingissä, asunnon vaihtoa, perheen kanssaolemista, ystäviä. Ja paljon pieniä juttuja, esim eilinen. Ehkä omalla tavallaan asioihin osaa kurjien kokemusten jälkeen suhtautua positiivisemmin, ja nauttia arjen pikkuasioista. Mene ja tiedä mutta tämä vuosi on ollut ihana, ja vielä ehtii kivoja asioita tapahtua!

"uutispiparini"

2149504.jpg

Tässä näkyy myös tuo oikea ISO kanelitanko. Se on kyllä ihana, vajaan metrin mittainen, kahden sormen paksuinen. Ja maksoikin vain 4 euroa! Sitä pitäisi kuulemma hiukan sumuttaa vedellä, niin tuoksu tulisi paremmin esiin. Täytyy kokeilla aattoaamuna.