Tänään oli tehnyt siskoni poika Toivo minulle luukun. Ja hienosti oli tehnytkin! Oikein oli rei'itetty kansikin :) Kiitos paljon Toivo!!

1146771.jpg

1146777.jpg

Sisällä Toivon mietteitä joulupukista:

1146796.jpg

"Ää tekee jotakin, mutta se ei onnistu. Tekee lahjoja se joulupuuhun, tekee jotakin huomenna se joulupukki. Minä saan sen auton lahjaksi. Ää hamsterin näköinen, ne punaset ja ruskeat kaikkeja vaatteita. Tikkariauton minä saan pukilta. Mutta nään joulupukin kaupalta."

Tänään meni taas töissä hieman pidempään, onneksi huomenna helppo viimeinen työpaäivä, ja sitten vasta loppiaisen jälkeen töihin! Melko pian töistä kotio tultua lähdin Sonjan pyytämänä tontun asioille, kun ei se sieltä sairaalasta käsin voi kaikkea hoitaa. Siinä vierähtikin useampi tunti. Tultiin seitsemän jälkeen kotiin Annin kanssa. Käytiin katsomassa tuossa meidän naapurissa kuusimyyjän kuusia. Mutta mulle iski nuukuus. Kuuset olivat 40-50e ja en kyllä raaskinut ostaa. Eihän me edes olla aattona juur kotona. Jani tuli harkoista ja soitti että hypätkää kyytiin, haetaan kuusi bauhausista. Eihän ne ihan aidoilta tuoksu, mutta hintansa väärti, varsinkin kun kuusi maksoi 12e josta sai vielä 12 euron lahjakortin.  Valittiin kaunis kuusi. Ja kaikille tuli hyvä mieli.

Kotona oltiin sitten puoli 9. Laitoin iltapalaa ja muistin että halusin muistaa työkavereita pipareilla, eikun taikinaa mikroon ja kaulimaan. Itsekin yllätyin, alle puolessa tunnissa piparit jo koristeltu! Ei ihan niin koreita kuin ajattelin, mutta välttävät. Aamulla herään aiemmin ja laitan vielä sellofaaniin.

1146809.jpg

Vaahtokarkit on purkitettu ja korkit kiinni, ihan jo siksikin ettei kukaan tällä kertaa syö niitä :)

Huomenna Annilla vikat harkat ja mummin kanssa olisi illasta pakettien vaihtoa. Olen aina leiponut mummille jonkun kakun, nyt jää kyllä suosiolla väliin. En ole ehtinyt, harmittaa. Jouluvalmisteluista puuttuu siivous ja ruokakauppa. Joka onkin pahin, hoidan sen heti seitsemältä lauantaiaamuna pois alta..