Äsken jo kirjoitin pitkän kirjoituksen ja pohdinnan asiasta. Ja kun teksti kuvineen valmis, muokkasin kokoa ja simlalabim, kaikki poissa !

Nyt siis näyttää ja tuntuu ettei tänäkään vuonna olisi lunta Jouluna. Vaikka eihän sitä aattona hirveästi taida ehtiä ulos kurkkimaan, ellei juuri sitten ihastele lumista maisemaa.

Viikonloppu meni nopeasti. Joulua en ehtinyt oikein muuta kuin Joululehtiä lukea ja muutaman luukun sain Annin kalenteriin täytettyä. Atc kortteja tuli vielä eilenkin tehtyä ja niitä teinkin viikonlopun aikana siihen malliin, että yhden yönkin tein niitä. Ja se jos mikä on rasittavampaa kuin tehdä unessa yhtä ja samaa KOKO yö..

Pyöräilen lähes päivittäin yhden lähetyskirppiksen ohi, käymättä siellä kuitenkaan. Viimeksi ohi mennessä olivat laittaneet ikkunaan esille jos jonkinmoista joulujutskaa. Pakko oli mennä. Ja löysin oikein edullisesti kankaisen kalenterin, pesin ja teen tästä kummitytölle kalenterin.

1054956.jpg

1054958.jpg

Mulla on keittiössä sellainen vanha renginkaappi. Siinä on kiva pitää esillä pakkaustarvikkeita ja joulukorttitarpeita. Helppo sitten ottaa esille ja tehdä kun tarve vaatii. Nyt vaan on vielä sinne kuulumatonta tavaraa, pitäisi tässä lähipäivinä laittaa se kuntoon. Sonjasiskoni sanoo sitä Joulualttariksi.

871001.jpg 

Tuossa yllä kuva viime joululta ja alla tän hetkinen kuva, vaiheessa  siis on..

1054962.jpg

Omaan joulukalenteriinikin on jo luukkuja saapunut, ei ole kori ihan vielä täynnä ;)

1054959.jpg

Tarvitsisin jonkun ihanan joulukakun, kuivan ohjeen! Laittakaa ohjeita, linkkejä, kiitos!

Kaipa se on taas lopetettava tältä aamulta, kotityöt ja leipätyö odottaa... Onneksi kohta on parin viikon Joululoma ;)

Kati