Vanha ihana kaupunki. Ihania kaikki talot, kuin nukketaloja.

2091968.jpg

Kaupungissa ei vielä niin jouluista kuin odotin. Oxford streetillä oli talot koristeltu valtavin valoin, mutta muuten ei oikein huomannut että joulu olisi kuukauden kuluttua. Oli tavarataloissa kyllä joulutavara osastoja, mutta odotin joulun näkyvän enemmän.

2091979.jpg

Ilma oli hieno, kylmä mutta aurinkoinen. Toisena päivänä satoi vettä muutaman tunnin ajan. Siellä oli jopa satanut hiukan lunta kun sunnuntai aamuna heräsimme!

Joulukauppa oli ihana. Jos jonkinmoista koristetta ja tavaraa.

2091981.jpg

2091982.jpg

Kävimme myös Lontoon maailmanpyörässä ja museoissa. Sekä shoppailemassa. Mutta ei mitään erikoista tullut ostettua. Annille jotain pientä tuliaista ja joulukalenterin luukkujen täytettä. Vauvalle muutama vaate ja ihana pehmolelu, joka tuoksuu laventelille ja jonka voi lämmittää mikrossa.

Itselle en ostanut kuin yhden tunikan joka käy mammavaattesta, oli niin ihanan pehmeää ja lämmintä materiaalia ja kiva kuosi.

2091983.jpg

Paluulento oli jännä, liiankin. Lumipyry ravistutti lentokonetta, ja esti laskeutumisen Tampereelle. Jouduimme laskeutumaan Helsinki-Vantaalle. Sekin oli sellinen laskeutumnen, että meikäläisen matkakuume tyssästi tyystiin. Nyt taitaa mennä taas sellaiset 15 vuotta ennenkuin uskallan seuraavan kerran koneeseen astua. Helsinkiin laskeutuminen olisi ollut onnenpotku, sillä asumme lähes kaikki viiden kilometrin säteellä, ellei autot olisivat olleet Tampereella. Asiat kyllä selvisi, ja autot kotona. Mutta rankaksi kävi kuskeille jotka vielä lumimyräkässä lähtivät yöllä autoja hakemaan.

Oli kyllä todella kaunista tulla kotiin kun niin paljon lunta. En arvannut että näin paljon, vaikka viestejä meille tulikin että kamala myräkkä. Voi kun nyt pysyisi pitkään.

2092032.jpg

Eilinen meni kyllä tirsoja ottaesssa, sen verran väsytti kävely ja ylipäätänsä matkustaminen. Lumen tulo houkutti esiin kyllä joulun valmistelut. Tuli kaiveltua yläkaappeja ja joulutavaroita.

Tänään vaihdan jouluverhot ja viritän valot partsille, laittelen joulua kotiin.