Tänään sain avata veljeni avovaimon tekemän luukun;

1110371.jpg

Molemmin puolin kuvattuna

1110376.jpg

Sisällä pieniä koristeita, kiitos Heidi :)

1110400.jpg

Eipä voi sanoa kuin että kiirettä pukkaa! Mihinkä tämä kaikki aika menee? Pääsen sentään ajoissa töistä kahden, puoli kolmen aikaan. Silti tuntuu ettei aikaa ole mihinkään, varsinkaan ystäville ja tuttaville. Eikä oikein edisty nämä jouluvalmistelut, stressiä? Eilen oli töissä kurja päivä, tuntui että kaikki kelle puhuin onnistuin suututtamaan, eikä tänään ollut sen parempi.. kaikki me odotamme kahden viikon lomaa kuin kuuta nousevaa, ehkä se jo kiristää välejä. No se siitä valituksesta. Nyt on kuitenkin Joulukuu ja  Joulu tulossa!

Eilen käytiin siellä Ikeassa, enkä muistanut niitä verhokoukkuja, vaikka se olikin se alkuperäinen ja ainoa syy lähteä sinne. Jotain muuta kyllä lähti mukaan. Tälläiset lasipurkit pipareille ja tuikuille. Jostain luin viime vuonna että jouluisin PITÄÄ olla jotain mustaa. Viime vuonna se oli Bliw musta nestesaippua lavuaarin reunalla. Nyt ostin ikeasta mustia tuikkuja ;)

1110431.jpg

Tälläiset pienet lasituikkukipot ostin, tosin ajattelin näitä käyttää ihan vaan pieninä, tosi pieninä, vesilaseina kauniin koristelun vuoksi. Näissäkin sitä mustaa...

1110434.jpg

Henkilökuntamyymälässä käynti oli pettymys. En saanut sieltä mitään herkkuja. Kaikki tuntui olevan kaupan hintojen veroisia. Iskälle sain kyllä marmeladia ostettua. Se raukka saa sitä joka Joulu jokaiselta lapseltaan, meitä on sentään kuusi. Unohtamatta isäinpäiviä ja synttäreitä... Sekin on sellainen tapa, tuntuu että pettyy jos ei saa. Jani kerran kysyi että oletteko ikinä edes kysynyt että tykkääkö isäs marmeladista, ei , ei olla kysytty :)

1110453.jpg

Huomenna Annilla taas turnaus, koko päivä menee hallilla. Nyt tuntuu että olis kyllä muutakin tekemistä kuin olla kentän laidalla, vaikka muutamat puuttuvat paketit ostaa. Ehkä sitten viikonloppuna, tai siis silloin haluan ne pois alta.

Mutta nyt syömään, onkin nälkä. Töissä ei oikein ehtinyt, palaveri alkoi suoraan töiden jälkeen, kahvia sentään tarjottiin ja baakelsia. Kotiin pikasiivous ja imurointi, sitten juoksin jo salille ja kaupan kautta kotiin. Blogiin kalenterin luukkua näyttämään, tässähän tätä tälle päivälle,huomiseen!