Meni hiukan myöhäiseksi tämän päivän luukku...

Tässä Mikan, tuoreen isän luukku;

1137053.jpg

Ja sisällä oli runo, omatekoinen! ja 8 tonttua ;) Kiitos Mika!

1137094.jpg

1137107.jpg

1137149.jpg

Käytiin Janin kanssa päivällä Jumbossa, etsittiin itselle Joululahjaa, ja löydettiinkin. Ostettiin meille moccamasteri, pitkään ollaan  jo mietitty, nyt sitten raaskittiin ostaa kun pukkikin hiukan avitti ;) Päivällä pakkailin lahjoja ja lepäilin.

Iltapäivästä lähdettiin naistenklinikalle vauvaa ja äitiä katsomaan. Ja kyllä ne vauvat on sitten ihania, suloisia ja pieniä. Äiti ei vielä jalkeille päässyt, ja kovin huonokuntoiselta näytti, on se vaan kurjaa että näin ihanasta asiasta ei voi nauttia ihan täysillä, vaikkakin huonomminkin asiat olisi voineet mennä. Äsken sisko soitti, oli päässyt suihkuun ja kuulosti jo hiukan pirteämmältä. Toiveita on että pääsis Jouluksi kotiin.

1137160.jpg

1137172.jpg

Sairaalasta otettiin hoitoon heidän 2 vuotias isosisko jolla kävi aika pitkäksi siellä. Ja kyllä meillä olikin naurussa pitelemistä, en muistanut miten kaksivuotiaat on hauskoja. Isommat siskot jäivät sinne. Käytiin ukilla saunassa ja vietiin sitten tyttö kotiin kun muu perhe tullut sairaalasta.

Ensi viikolla ajattelin leipoa kakkuja siihen kivaan vuokaan minkä ostin jokin aika sitten. Piparitalon ajattelimme tehdä Annin kummisedälle ja vaahtokarkkisuklaita pitää tehdä lisää, voitteko kuvitella, Jani meni ja söi ne kaikki!!! Arvaa vaan olinko vihainen?

Muuten tässä rupeaakin jouluvalmistelut olla hyvin mallillansa. Siivouslista pitkä, olen siitä outo, että Joulusiivous pitää tehdä vasta 23.12. Muuten on jo sotkuista..  Mutta sitten illalla, kun kaikki valmista, alkaa minun Joulu. Olenkin aina sanonut että Joulun paras hetki on aatonaatto. Koti siisti, tunnelma, rauha, kaikki valmista ja tehty, Anni nukkumassa ja minä Janin kainalossa sohvalla glögiä siemaillen ;)

Tänä vuonna ajattelin kyllä hiukan armahtaa itseä ja antaa luvan siivota kaappeja jo ensi viikolla, ettei kaikki jäisi ihan viimeiseen päivään. Kyllä se Joulu tulee vaikka jossain hiukan lipsuisikin..