Täällä ollaan hyvissä fiiliksissä. Tuoreessa muistissa eilinen YÖ:n konsertti. Joka oli vaikuttava, vaikka en ihan fani olekaan :)

Perjantaina käytiin Jumbossa. Sain muutaman paketin taas aikaiseksi salaiseen kirstuuni. Siellä perjantai ruuhkassa ahdistuneena, ajattelin että jos olis joulun aika, mikä ruuhka silloin oliskaan. Ja päätin että lahjahankinnat on tehtävä ajoissa, kuten kyllä ollut tapana. Ei ole mun juttu siellä ruuhkassa ihmisvilinässä hermoilla ja etsiä.

Mulla olisi huomenna hankittavana taas yksi vaihto amerikkaan. Sellainen lokakuu synttäri vaihto. Otin kaksi vaihtokumppania, niin saan sitten itsekin kaksi lahjaa.

Ja tietysti osallistun jouluvaihtoon! Siitä sitten tarkemmin, kun on ajankohtaista, nyt vasta aluillaan foorumilla tuo vaihto.

Ihanaa kun huomenna alkaa lokakuu, alkaa oikeasti pikkuhiljaa kauppoihin tulemaan Joulujuttuja, ja fiilis ja odotukset paranee. Anni on toivonut joululahjaksi littlest petshop päiväkirjaa, on vaan aika kallis, melkei 40e! Täytyy katsoa mitä pukki keksii.

Kati